Klangmassage och klangmeditation

Klangmassage, Peter Hess

“Klangskålens ton berör oss på djupet, den sätter själen i rörelse. Klangen frigör spänningar, mobiliserar den självläkande kraften och lösgör skapande energier ”     Peter Hess                                                                                                                                                                  

Klangmassage ger vila för både kropp och sinne. Tonerna och vibrationerna från skålarna går ner på cellnivå och hjälper kroppen att slappna av på djupet. Klangskålarna placeras på kroppen, och slås an med mjuka slag som får skålarna att tona och vibrera. 

"Det kändes i flera dagar efteråt. Det var den skönaste behandling jag varit på."

"Det kändes nästan utomkroppsligt. Tyckte om den stora skålen, både när den stod på kroppen och när den togs bort."

"Kändes lättare i bröstet och i huvudet, nya tankar."

"Klang Massage! Very relaxing, the beautiful sounds from the different bowls resonated trough the silence and I felt the vibrations through my body. I was left feeling calm and envigorated. Thankyou för a wonderful experience. "

Skålarna är handgjorda och är kvalitetssäkrade utifrån den forskning som ligger till grund för klangmassagen och som utvecklats av ingenjören Peter Hess. Det finns skålar i många olika storlekar för att man ska kunna skräddarsy scheman för olika kroppar och olika behov.                                          

Tidsåtgång: Totalt ca 70 minuter, samtal + 45 minuter klangmassage

Kostnad: 650 kronor

Klangmeditation

Klangmeditation innebär att deltagare ligger på en skön ullmadrasse och har en filt över sig.  Den som har svårt att ligga ner på ett golv kan få sitta skänt i en fåtölj med fotpall. Den som har svårt att ligga på golvet kan sitta bekvämt i fåtölj. Under 45-50  minuter får deltagarna uppleva tonerna och vibrationerna från Peter Hess klangskålar. Ofta blandas tonerna med ord för att vägleda in i en skön och extra djup vila. Efteråt blir det samtal och te för den som vill. Antalet platser är begränsade till 5-6 personer. 

Tidsåtgång: 1 tim och 30 minuter, landa + klangmeditation + samtal med te

Kostnad: 170 kr för enstaka tillfällen, 450 kr för 3 gånger

Boka klangmeditation för en grupp

Är ni några vänner eller arbetskamrater som vill dela en upplevelse?  Hör av er så bokar vi en eftermiddag eller kväll med klangmeditation bara för er. 

Här läggs det upp datum för kommande Klangmeditationer: